27-29 Οκτωβριου Ξανθη
{dnn}

μερες

{hnn}

ωρες

{mnn}

λεπτα

{snn}

δευτερολεπτα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡOΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΑνακοινώσειςΠαραταση υποβολης paper
[2017-08-13]

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η υποβολή για τα papers παίρνει παράταση 2 εβδομάδες, μέχρι 27 Αυγούστου. Περιμένουμε τις εργασίες σας για να ζήσουμε μαζί σας αυτή την μοναδική εμπειρία.

Υπενθυμίζουμε ότι τα papers θα πρέπει:
- Να είναι γραμμένα στα ελληνικά ή στα αγγλικά (ενθαρρύνεται λόγω διεθνοποίησης) και μέχρι 6 σελίδες (δίστηλα) Α4
- Να ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου το πρότυπο της IEEE για Word ή LaTeX
- Να διαθέτουν τρεις με επτά λέξεις κλειδιά (keywords)
- Να περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο
- Να υποβάλλονται σε μορφή .pdf

Η θεματολογία περιλαμβάνει όσα θέματα άπτονται του αντικειμένου του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών.

Startup… Spin off… Νεανική επιχειρηματικότητα... Λέξεις που έχουν εισέλθει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ΣΦΗΜΜΥ, το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα, από φοιτητές για φοιτητές. Η τρίτη μέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στη σύνδεση των νέων με την αγορά εργασίας. Κατά την διάρκεια της μέρας θα στηθούν διάφορα δρώμενα ώστε να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες των φοιτητών. Ένα εξ’ αυτών είναι το startup pitch, δηλαδή ένας διαγωνισμός για νεοφυείς startups.

Σε πρώτη φάση περιμένουμε τις επιχειρηματικές ιδέες σας οι οποίες θα κριθούν από την επιτροπή. Στην συνέχεια στην τελική φάση οι ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους έχοντας 5’ να πείσουν κοινό και κριτική επιτροπή. Με την λήξη του θα μπορέσουν να αλληλεπιδράσουν με το κοινό σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες και ιδέες.

Νιώθεις ότι ο κόσμος έχει ανάγκη την ιδέα σου? Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο email academics@sfhmmy.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου!
ΘΕΜΑ: StartUp Pitch - [ το όνομα της ομάδας σας ]
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: ό,τι θέλετε να προσθέσετε ή να τονίσετε
ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ: το business model canvas που σας δίνουμε με όσα ζητάμε μέσα

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν δωρεάν να το κάνουν με μία απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Έπειτα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι να ετοιμάσουν τα πράγματά τους και να επισκεφθούν την όμορφη πόλη της Ξάνθης στις 27-29 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 6 Οκτωβρίου. Σας περιμένουμε όλους στο επετειακό 10ο ΣΦΗΜΜΥ για να γιορτάσουμε μαζί τον μεγαλύτερο θεσμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

0

Μερες

0

Workshops

0

Ομιλητες

0

Συνεδροι

ΟμιλητέςTBA

WorkshopsTBA

ΠρόγραμμαTBA

ΧορηγοίΧορηγοί ΕπικοινωνίαςΥποστηρικτέςΥπό την Αιγίδα

Τοποθεσία

  • info@sfhmmy.gr