ΣΦΗΜΜΥ 14
Career@ΣΦΗΜΜΥ

Yodeck

Το συγκεκριμένο workshop είναι μια πρακτική εκπαιδευτική εμπειρία που στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων σύνταξης βιογραφικού σημειώματος. Στο workshop, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα βασικά στοιχεία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, θα εξετάσουν πραγματικά παραδείγματα και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες και tips πάνω στο δικό τους βιογραφικό σημείωμα. Τα βασικά θέματα που καλύπτει είναι:

  • Ποια είναι τα βασικά στοιχεία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος.
  • Πώς να διαμορφώσετε το βιογραφικό σημείωμά σας για να τονίσετε τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας.
  • Τι να αποφεύγετε στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος.
  • Πώς να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη εργασίας.
  • Πώς να αναδείξετε τα ειδικά προσόντα σας σε ένα βιογραφικό σημείωμα.
Altair

Η Altair (Nasdaq: ALTR) είναι παγκόσμιος ηγέτης στην υπολογιστική επιστήμη και την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Στον πυρήνα μας είμαστε εξερευνητές. τυχοδιώκτες? πρωτοπόροι. Το Altair προωθεί μια κουλτούρα ευημερίας, ανάπτυξης και οικοδόμησης ενός βιώσιμου μέλλοντος. Οι επιστήμονες, οι μηχανικοί και οι δημιουργικοί στοχαστές μας είναι οι εγκέφαλοι πίσω από μερικές από τις πιο επαναστατικές ανακαλύψεις στον κόσμο. Με περισσότερους από 3.000 μηχανικούς, επιστήμονες και δημιουργικούς στοχαστές σε 27 χώρες, βοηθούμε στην επίλυση των πιο δύσκολων προκλήσεων των πελατών μας και παρέχουμε απαράμιλλες υπηρεσίες, βοηθώντας τους καινοτόμους να καινοτομήσουν, να οδηγήσουν σε καλύτερες αποφάσεις και να μετατρέψουν τα σημερινά προβλήματα σε ευκαιρίες του αύριο.
Οι τεχνολογίες μας είναι υφασμένες στον ιστό της καθημερινής ζωής. Όπου κι αν βρίσκεστε και ό,τι κι αν κάνετε, οι λύσεις της Altair σας περιβάλλουν – διατηρώντας σας πιο ασφαλείς, πιο συνδεδεμένους και πιο παραγωγικούς. Μπορούν να βρεθούν σε μεγάλα και μικρά μέρη — σε αυτοκινητόδρομους, νοσοκομεία και πίστες χόκεϊ, σε στάδια, ουρανοξύστες και μετρό, και σε τράπεζες, ποδήλατα και βάρκες.
Για σχεδόν 40 χρόνια, η Altair βοηθά τις εταιρείες να λαμβάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις σε έναν ολοένα πιο συνδεδεμένο και πολύπλοκο κόσμο εξοικονομώντας κόστος, μειώνοντας τη σπατάλη, επιταχύνοντας το χρόνο στην αγορά, βελτιώνοντας την επιχειρηματική απόδοση και εξελίσσοντας σε μια κουλτούρα που βασίζεται στα δεδομένα. Η προσομοίωση και η βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη προσέγγισή μας στην καινοτομία τροφοδοτείται από το ευρύ χαρτοφυλάκιό μας υψηλής πιστότητας, βασισμένων στη φυσική λύτες, την καλύτερη τεχνολογία στην κατηγορία για βελτιστοποίηση και HPC και την πλατφόρμα από άκρο σε άκρο για την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης.
Oracle

Ποιές ΙΤ δεξιότητες αναζητά περισσότερο η αγορά και ποιές είναι οι θέσεις του μέλλοντος για τα επόμενα 7-8 χρόνια;
ΣΙΔΕΝΟΡ

Ένα Q&A session μέσω του οποίου το κοινό θα ενημερωθεί μεταξύ άλλων για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα του ομίλου Σιδενόρ, την καινοτομία, την κυκλική οικονομία και τις ευκαιρίες καριέρας στον τομέα του χάλυβα.
Οι άνθρωποί μας από το εργοστάσιο Sovel (στον Αλμυρό Μαγνησίας) και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού θα αλληλεπιδράσουν με το κοινό για να μοιραστούν το πάθος και τις γνώσεις τους σχετικά με την εργασία στον κλάδο του χάλυβα. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσης η ευκαιρία να επισκεφθούν το εργοστάσιο της Sovel.
ΑΔΜΗΕ

Ο ΑΔΜΗΕ και η Διεύθυνση Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης ανταποκρίνονται στον μετασχηματισμό των σύγχρονων συστημάτων ενέργειας σε ευφυή , σύμφωνα με τις σύγχρονες προκλήσεις .

Ακόμα μαζί μας...