ΣΦΗΜΜΥ 14

"Η πόλη ξύπνησε"

OTS


Στόχος της OTS είναι η βελτίωση της ζωή των ανθρώπων της Πόλης. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάσαμε και το workshop "Η Πόλη ξύπνησε". Μέσα σε 75 λεπτά θα αντιμετωπίσουμε γνωστά προβλήματα που απασχολούν μια σύγχρονη ελληνική πόλη, με σύμμαχο τη δημιουργική σκέψη και τη βοήθεια της τεχνολογίας. Αφού χωριστούμε σε μικρές ομάδες και αξιοποιώντας τη μεθοδολογία SCRUM θα σχεδιάσουμε χρήσιμες λύσεις με ευελιξία και σταδιακές βελτιώσεις.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν, όπως ακριβώς εργάζονται οι ομάδες στην OTS και να αποκτήσουν μια πραγματική εμπειρία σχεδιασμού λύσεων για την επίτευξη της βελτίωσης της ζωής στην Πόλη. Προσκαλούμε, όλους/όλες τους/τις νέους/νέες με πάθος για την τεχνολογία στο workshop της OTS.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Προαιρετική η χρήση laptop και smartphone.

Διοργανωτές: Θωμάς Θωμά & Τσιολιαρίδου Μάγδα


ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΜΕΡΟΣ
Σάββατο 12:00 - 13:30 Αίθουσα 305

Ο Θωμάς Θωμά είναι απόφοιτος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και κάτοχος MA in Animation από το Savannah College of Art and Design. Το 2017 εντάχθηκε στην ομάδα της OTS SA ως προγραμματιστής με ειδίκευση στο UI Design. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα έργων πληροφορικής με καθήκοντα ανάπτυξης, εγκατάστασης και παραμετροποίησης. Το 2022 ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού υπευθύνου διαχείρισης και προτυποποίησης διαδικασιών και έξυπνων πόλεων.


Η Μάγδα Τσιολιαρίδου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Toν Ιούλιου του 2022 εντάχθηκε στην ομάδα της OTS ως HR Coordinator. Αποτελώντας μέλος της ομάδας του Ανθρώπινου Δυναμικού ασχολείται ενεργά με το κομμάτι της προσέλκυσης νέων υποψηφίων και στελέχωσης του δυναμικού της εταιρείας. Αν και βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στον χώρο της Πληροφορικής, έχει οργανώσει και συμμετέχει σε αρκετές Ημέρες Καριέρας και Δράσεις που απευθύνονται σε νέους και νέες με πάθος για την Τεχνολογία.

Πίσω στα workshops!