ΣΦΗΜΜΥ 14

The Secrets of a Successful Candidacy: Deloitte HR Workshop

Deloitte


Κατά τη διάρκεια αυτού του workshop, οι ειδικοί ανθρώπινου δυναμικού της Deloitte θα κάνουν μια σύντομη εισαγωγή για την Deloitte και την κουλτούρα της εταιρείας και στη συνέχεια θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς να πετύχετε στη συνέντευξη σας στη δουλειά. Δεδομένου ότι το LinkedIn είναι η Νο1 πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για όσους αναζητούν εργασία, θα παρουσιαστούν επίσης οδηγίες για το πώς να δημιουργήσετε το προφίλ σας στο LinkedIn. Τέλος, θα δοθούν πρακτικές και συμβουλές σχετικά με τα βήματα που μπορεί κανείς να κάνει για να βρει τη δουλειά των ονείρων του, ως τροφή για σκέψη για τους φοιτητές και τους νέους που αναζητούν εργασία.

Διοργανωτές: Παπαδοπούλου Νικολέτα, Τουλουμενίδου Ανθία


ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΜΕΡΟΣ
Κυριακή 16:00 - 17:30 Αίθουσα 205

Παπαδοπούλου Νικολέτα – HR Consultant
Η Νικολέτα είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ έχει επίσης αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Surrey. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Νικολέτα είναι Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Deloitte Θεσσαλονίκης, εστιάζοντας στην προσέλκυση ανώτερων ταλέντων και στην πρόσληψη τεχνικών στελεχών. Με συνολικά 3 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του HR, η Νικολέτα απολαμβάνει να γνωρίζει καθημερινά νέους ανθρώπους, να ακούει τις φιλοδοξίες και τον τρόπο σκέψης τους και να τους υποστηρίζει στην εξεύρεση μιας επαγγελματικής πορείας που θα τους κάνει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να αισθάνονται ευτυχισμένοι στην εργασία τους. Το γεγονός ότι είναι μέλος της οικογένειας της Deloitte και μοιράζεται τις ίδιες αξίες και το πάθος για να κάνει έναν αντίκτυπο που έχει σημασία, έχει ενισχύσει τον ενθουσιασμό της Νικολέτας για την προσέλκυση και διατήρηση των καλύτερων ταλέντων.


Τουλουμενίδου Ανθία – Junior HR Consultant
Η Άνθία έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τους τελευταίους έξι μήνες, η Ανθία εργάζεται ως Human Resource Junior Consultant στην Deloitte στη Θεσσαλονίκη με στόχο την εύρεση νέων ταλέντων στον τομέα της τεχνολογίας. Το να είσαι Tech Recruiter είναι ένα νέο ταξίδι για την Άνθεια και της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους που διψούν να μάθουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Mία από τις μεγαλύτερες αξίες της οικογένειας της Deloitte είναι να έχεις επιρροή που μετράει και η Άνθεια είναι χαρούμενη που μοιράζεται και είναι μέλος αυτής της ομάδας.


Πίσω στα workshops!