ΣΦΗΜΜΥ 14

Ανάπτυξη Σύγχρονων Εφαρμογών με χρήση AWS CloudFormation και Gitlab Pipelines.

Prodyna


Ανάπτυξη Σύγχρονων Εφαρμογών είναι μια προσέγγιση σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης εφαρμογών μέσα από κύκλους υλοποίησης και συνεχούς ανάπτυξης. Μια τέτοια προσέγγιση αυξάνει την ταχύτητα της ομάδας, καθώς επίσης και την αξιοπιστία, ασφάλεια, και την επεκτασιμότητα των εφαρμογών που αναπτύσσει. Σε αυτό το Workshop θα δημιουργήσουμε και θα ανεβάσουμε μια απλή REST εφαρμογή στο AWS Cloud, καθώς επίσης θα μάθουμε για το Git, τα Gitlab pipelines, και την αξία που προσφέρουν οι τεχνικές της Συνεχείς Ανάπτυξης και Ενσωμάτωσης (CI/CD) της εφαρμογής μας.


ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΜΕΡΟΣ
Παρασκευή 12:00 - 13:15 Αίθουσα 305

Διοργανωτές: Χάρης Μουταφίδης

Η PRODYNA είναι μια διεθνές συμβουλευτική εταιρία πληροφορικής ανάπτυξης καινοτόμου και εξατομικευμένου λογισμικού με σκοπό να επιλύσει τις επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών της. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, και διαχειριζόμαστε ψηφιακές λύσεις εταιριών μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς.

O Χάρης Μουταφίδης εργάζεται ως IT Consultant/Software Engineer στην PRODYNA από το 2019. Έχει σπουδές σε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (BSc) και Επιστήμη Δεδομένων και Παγκόσμιου Ιστού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (MSc). Από το 2017 εργάζεται ως Προγραμματιστής για Λογισμικά μεγάλων εταιριών για πολυεθνικές εταιρίες σε τομείς όπως Τραπεζικά, Τηλεπικοινωνίες, Λιανικής, Τουρισμού, και στο Βιομηχανικό IoT.

Πίσω στα workshops!