Συχνές Ερωτήσεις

Το ΣΦΗΜΜΥ είναι το τριήμερο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και Πληροφορικής, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Οι σύνεδροι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολυάριθμες ομιλίες, παρουσιάσεις καθώς και workshops.

Το ΣΦΗΜΜΥ 13 πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Απριλίου του 2022.

Το ΣΦΗΜΜΥ 13 θα γίνει δια ζώσης στο πανεπιστήμιο Πατρών ενώ για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο εξ αποστάσεως.

Το ΣΦΗΜΜΥ απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών. Ωστόσο, η πολυδιάστατη φύση του το καθιστά προσιτό και σε φοιτητές άλλων τεχνικών σχολών, καθώς επίσης και ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για το αντικείμενο. Δυστυχώς στην δια ζώσης παρουσία στο συνέδριο μπορούν (βάση νομοθεσίας) να το παρακολουθήσουν μόνο άτομα με έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης τριών μηνών για τον COVID-19.

Η παρακολούθηση και η παρουσίαση εργασιών στο ΣΦΗΜΜΥ 13 είναι δωρεάν.

Ναι, χρειάζεται εγγραφή η οποία μπορεί να γίνει online σε αυτή την σελίδα.

Το πιο σύνηθες πρόβλημα αφορά το email επιβεβαίωσης,μερικές φορές μπορεί να καταλήξει στα spam ή να καθυστερήσει λίγο η αποστολή του. Αν συναντήσετε κάποιο άλλο θέμα επικοινωνήστε μαζί μας στο sfhmmy13help@gmail.com με το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε και τα στοιχεία σας για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο δια ζώσης χρειάζεται να έχετε κατεβάσει ή να έχετε με άλλον τρόπο διαθέσιμο το badge που σύντομα θα είναι προσβάσιμο μέσα από τον λογαριασμό σας στην σελίδα και ταυτότητα ή άλλο έγγραφο πιστοποίησης στοιχείων. Επιπλέον λόγω των τωρινών μέτρων αντιμετώπισης του κοροναϊού, απαιτείται για την πρόσβαση σας στο χώρο και έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τριών μηνών για τον COVID-19.

Ναι, θα υπάρξουν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου, οι οποίες θα σας σταλούν μέσω email. Η προϋπόθεση για να πάρετε την βεβαίωση είναι αν το παρακολουθήσετε από κοντά να κάνετε check in 2 από τις 3 μέρες του συνεδρίου και αν το παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως να κάνετε αυτοεγγραφή στην ιστοσελίδα.