ΣΦΗΜΜΥ 15Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα (sfhmmy.gr) ή/ και παρακολουθώντας το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (εφεξής "ΣΦΗΜΜΥ 15"), εγώ ο χρήστης, συμφωνώ στο να υπόκειμαι και αποδέχομαι τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνώ στο να ακολουθώ τους κανόνες και οδηγίες που παρέχονται και που μπορεί περιοδικά να αλλάζουν. Όλες αυτές οι οδηγίες, κανόνες, όροι και προϋποθέσεις ενσωματώνονται κατ’ αναφορά μέσα στο παρόν έγγραφο με τίτλο «Όροι και Προϋποθέσεις».


ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.


Α. Γενικά:

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (εφεξής "ΣΦΗΜΜΥ 15") διοργανώνεται στις 19 με 21 Απριλίου 2024, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, από μια ομάδα φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (εφεξής "Οργανωτικη Επιτροπή" ). Ο ιστότοπος sfhmmy.gr λειτουργεί υπό την ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία είναι αρμόδια για την σωστή διαχείριση και λειτουργία του.


Β. Όροι χρήσης του ιστοτόπου sfhmmy.gr:

Β1. Πολιτική Απορρήτου:

Ο ιστότοπος sfhmmy.gr συλλέγει ανώνυμες πληροφορίες για τους επισκέπτες του (εφεξής "Επισκέπτες"), όπως διεύθυνση ip, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης.
Ο ιστότοπος sfhmmy.gr συλλέγει πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα για τους εγγεγραμένους χρήστες του (εφεξής "Χρήστες"), όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, πανεπιστημιακά στοιχεία.
Οι Χρήστες αποδέχονται πως η Οργανωτική Επιτροπή μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν παράσχει, για να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους μόνο για θέματα του ΣΦΗΜΜΥ 15.
Η Οργανωτική Επιτροπή δεσμεύεται πως όλα τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες των Επισκεπτών και Χρηστών του sfhmmy.gr δεν θα πωληθούν, ενοικιαστούν ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτο προσωπο, νομικό ή φυσικό, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρεται κάτι αντίθετο. Ο ιστότοπος sfhmmy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του και για την εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται τα cookies για συλλογή προσωπικών δεδομένων, αλλά μόνο για την διευκόλυνση πρόσβασης των Χρηστών και των Επισκεπτών στις παρεχόμενες υπηρεσίες.


Β2. Πνευματικά δικαιώματα - Εμπορικά Σήματα:

Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που εμφανίζονται στον ιστότοπο sfhmmy.gr ανήκουν στους εκάστοτε δημιουργούς τους. Τα εμπορικά σήματα των χορηγών και υποστηρικτών του συνεδρίου ανήκουν στις εκάστοτε εταιρείες/ οργανισμούς/ ιδρύματα. Τα δικαιώματα των λογοτύπων του ΣΦΗΜΜΥ 15 ανήκουν στην Οργανωτική Επιτροπή.
Η Οργανωτική Επιτροπή έχει λάβει κατάλληλα μέτρα για την διασφάλιση της καλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπο sfhmmy.gr. Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει την πρόσβαση σε Επισκέπτες και Χρήστες, οι οποίοι, κατά την κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής προβαίνουν σε κακόβουλες ενέργειες που αποσταθεροποιούν τον ιστότοπο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες (π.χ. spam, dos, ddos, hacking attempts).


Β3. Αποποίηση Ευθυνών:

Η Οργανωτική Επιτροπή μεριμνά κατά το δύνασθαι για την εγκυρότητα, την ορθότητα και την σταθερότητα των παρεχόμενων πληροφοριών και υπηρεσιών του ιστοτόπου sfhmmy.gr. Παρόλα αυτά, η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αστάθεια του ιστοτόπου ή για λανθασμένες παρεχόμενες πληροφορίες.
Ο ιστότοπος sfhmmy.gr περιλαμβάνει συνδέσμους (hyperlinks) προς τρίτους ιστοτόπους (websites). Η Οργανωτική Επιτροπή σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοτόπων αυτών.


Γ. Όροι Συνεδρίου:

Γ1. Βιντεοσκόπηση:

Οι διαλέξεις του ΣΦΗΜΜΥ 15 θα βιντεοσκοπούνται για απευθείας μετάδοσή τους (livestreaming) και για αρχειακούς λόγους (video on demand).
Οι ομιλητές αποδέχονται την βιντεοσκόπηση και διάθεση της ομιλίας και παρουσίασής τους μέσω του ιστοτόπου sfhmmy.gr, σε συνεργασία με το Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ή/ και τρίτους. Σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή για την διευθέτηση του θέματος (παύση της βιντεοσκόπησης κατά την ομιλία/ παρουσίασή τους).
Οι σύνεδροι και οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα του ΣΦΗΜΜΥ 15, με την παρουσία τους στον χώρο του συνεδρίου, αποδέχονται πως μπορεί να βιντεοσκοπηθούν.


Γ2. Papers:

Οι ομιλητές αποδέχονται πως τα papers που έχουν καταθέσει θα δημοσιευθούν στους συνέδρους σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή και θα περιληφθούν στα πρακτικά του συνεδρίου.
Τα posters που θα παρουσιαστούν, θα αναρτηθούν σε δημόσιο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, και θα περιληφθούν στα πρακτικά του συνεδρίου.
Τα πνευματικά δικαιώματα εργασιών παραμένουν στους εκάστοτε δημιουργούς.
Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ωρών διεξαγωγής του ΣΦΗΜΜΥ 15 και του ωρολόγιου προγράμματος του ΣΦΗΜΜΥ 15, αν συντρέχει σοβαρός λόγος.
Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει την συμμετοχή ορισμένων ατόμων στο ΣΦΗΜΜΥ 15, αν κρίνει πως θα επηρεάσουν αρνητικά την διεξαγωγή του.


Γ3. Χορήγηση Πιστοποιητικών:

Η Οργανωτική Επιτροπή θα χορηγήσει ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης του ΣΦΗΜΜΥ 15 στους συνέδρους που, κατά την κρίση της, έχουν παρακολουθήσει επαρκώς το συνέδριο.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα χορηγήσει έντυπα πιστοποιητικά για παρουσίαση στο ΣΦΗΜΜΥ 15 στους ομιλητές του συνεδρίου.


Γ4. Υποβολή Βιογραφικών σε Χορηγούς (Career@ΣΦΗΜΜΥ):

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι εγγεγραμμένοι Χρήστες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου το βιογραφικό τους και να επιλέξουν να δώσουν πρόσβαση σε αυτό σε συγκεκριμένους χορηγούς του συνεδρίου που ίσως ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας.
Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα απόσυρσης της συγκατάθεσης του για πρόσβαση κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας στο βιογραφικό του.
Η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για το πως θα χρησιμοποιηθούν τα βιογραφικά των Χρηστών από τους χορηγούς του συνεδρίου.


Γ5. Αποποίηση Ευθυνών:

Η Οργανωτική Επιτροπή μερίμνησε για την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών. Παρολα αυτά, δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος, ελλείψεις ή λανθασμένες πληροφορίες στο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό του συνεδρίου.
Η Οργανωτική Επιτροπή καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχή διεξαγωγή του ΣΦΗΜΜΥ 15. Παρόλα αυτά, δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.