ΣΦΗΜΜΥ 14

ΧορηγοίΜέγας χορηγός

×

H Όμιλος Σιδενόρ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο παραγωγής προϊόντων χάλυβα και είναι ο μεγαλύτερος ανακυκλωτής χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Τα προϊόντα του Ομίλου διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες, με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη, όπως αυτά του χάλυβα οπλισμού για κτηριακά έργα και έργα υποδομής, τη ναυπηγική και διάφορες άλλες βιομηχανικές και μηχανολογικές εφαρμογές. Ο Όμιλος Σιδενόρ εντοπίζει τις σημαντικές τάσεις στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο μιας καθαρής, με χαμηλές εκπομπές άνθρακα, κυκλικής οικονομίας. Σκοπός μας είναι να προσελκύουμε και να ενδυναμώνουμε ικανούς ανθρώπους. Οικοδομούμε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, με δυναμικές ομάδες που συμβάλουν στον στόχο της Σιδενόρ για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) είναι επιφορτισμένος με τη λειτουργία, τον έλεγχο, τη συντήρηση και την ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η Διεύθυνση Έρευνας και Τεχνολογίας (ΔΕΤΑ) υλοποιεί ερευνητικά έργα όπως το ACES το οποίο στοχεύει στην ψηφιοποίηση του Τομέα Δικτύων Ενέργειας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες edge computing με στοιχεία αυτοοργάνωσης βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Altair (Nasdaq: ALTR) είναι παγκόσμιος ηγέτης στην υπολογιστική επιστήμη και την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, η Altair βοηθάει τις εταιρείες να λαμβάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις σε έναν ολοένα και πιο συνδεδεμένο και πολύπλοκο κόσμο, εξοικονομώντας κόστος, μειώνοντας τη σπατάλη, επιταχύνοντας το χρόνο διάθεσης στην αγορά, βελτιώνοντας την επιχειρηματική απόδοση και εξελίσσοντας μία data-driven κουλτούρα. Η προσέγγισή μας στην καινοτομία με βάση την προσομοίωση και την τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτείται από το ευρύ portfolio λύσεων υψηλής αξιοπιστίας, βασισμένων στη φυσική, την κορυφαία τεχνολογία για βελτιστοποίηση και HPC και την end-to-end πλατφόρμα για την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης. Οι επιστήμονες, οι μηχανικοί και τα δημιουργικά μυαλά μας βρίσκονται πίσω από μερικές από τις πιο επαναστατικές ανακαλύψεις στον κόσμο. Οι 1.000+ software developers που διαθέτουμε αξιοποιούν όλη την εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη εμπορικού λογισμικού, η οποία είναι απαράμιλλη στην αγορά.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

H Oracle παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εφαρμογών και ασφαλή, αυτόνομη υποδομή στο Oracle Cloud. Mε $42 δισ. τζίρο, 170.000 εργαζομένους, 20.000 συνεργάτες και περισσότερους από 430.000 πελάτες, σε 175 χώρες, υποστηρίζει τους πελάτες της σε κάθε βήμα του ψηφιακού ταξιδιού τους, με συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!


Χρυσοί χορηγοί

×

Η OTS, είναι μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του software development. Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Εθνικά Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού.Η OTS αξιοποιώντας την 30χρονη εμπειρία της και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει αναδειχθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παράλληλα διαθέτει τη φρεσκάδα και την καινοτομία μιας start-up, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα state-of-the-art, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, από το 1964 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες Πληροφορικής αποτελώντας αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων ιδιωτικών και δημοσίων οργανισμών. Σήμερα, επενδύει έμπρακτα στην ευρωπαϊκή προοπτική της υλοποιώντας σύνθετα και κρίσιμα έργα πληροφορικής σε 25+ χώρες μέσω των θυγατρικών εταιρειών της σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Ιταλία και Ισπανία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom με ποσοστό 50,9% και το Ελληνικό Δημόσιο με 7,2%. Ο Όμιλος ΟΤΕ το 2022 απασχολούσε 11.020 εργαζομένους στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Yodeck παρέχει μια εύχρηστη και οικονομική software λύση για όσους θέλουν να προβάλλουν σχετικό με την επιχείρησή τους περιεχόμενο στις εταιρικές τους οθόνες. Χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται το προϊόν μας, ενώ αποτελούμε μια από τις κορυφαίες επιλογές για εργασία στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

H Schneider Electric, μία γαλλική πολυεθνική επιχείρηση με σχεδόν δύο αιώνες ιστορίας και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί έναν πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργεια και τους κοινούς πόρους του πλανήτη μας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ προόδου και βιωσιμότητας. Το όραμα αυτό το ονομάζει “Life Is On”. Kατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Schneider Electric προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις που ολοκλήρωναν το χαρτοφυλάκιο των λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών της, καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της στις αγορές των Κτιρίων και Κατοικιών, της Βιομηχανίας, των Έργων Ενέργειας και Υποδομών αλλά και των Data Centers.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Στην ΕΥ, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, παράγοντας μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία, και οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές. Αξιοποιώντας τα δεδομένα και την τεχνολογία, οι πολυσυνθετικές ομάδες μας, σε περισσότερες από 150 χώρες, οικοδομούν την εμπιστοσύνη μέσω της διασφάλισης της καλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα. Μέσω των Ελεγκτικών, Συμβουλευτικών, Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών μας, καθώς και μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών, οι ομάδες της EY θέτουν καλύτερες ερωτήσεις, για να καταλήξουν σε νέες απαντήσεις στα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα. Για να μάθεις περισσότερα για την EY, επισκέψου το ey.com/el_gr

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Validata Group προσφέρει καινοτόμες cloud-native test automation, DataOps και DevOps λύσεις για τον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα μας, συνδυάζοντας AI, RPA και Analytics, παρέχει τις καλύτερες και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας παγκοσμίως, παραμένοντας αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης τους στην ψηφιακή εποχή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Deloitte, το ισχυρότερο και πολυτιμότερο brand εμπορικών υπηρεσιών παγκοσμίως και ένα από τα Best Workplaces (Great Place to Work®) στον κόσμο και στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1975 με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο και περισσότερους από 2.700 εργαζόμενους. Παρέχουμε συμβουλευτικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου. Η τεχνολογία και η καινοτομία βρίσκονται στην καρδιά των υπηρεσιών μας, γι’ αυτό και περισσότεροι από το 50% των ανθρώπων μας αξιοποιούν τις εφαρμογές της τεχνολογίας για να παρέχουν καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!


Ασημένιοι χορηγοί

×

Η Natech Α.Ε., εταιρεία Fintech, με έδρα τα Ιωάννινα, υποκατάστημα στην Αθήνα και θυγατρική στο Potsdam είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους τραπεζικών συστημάτων στην Ευρώπη για μικρά και μεσαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Το 2022, η Natech σύναψε στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία μιας BankTech, καθαρά ψηφιακής και ευέλικτης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Kenotom είναι μία ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών για Ενσωματωμένα Συστήματα και Τεχνολογίες Ελέγχου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο βασικός κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι η αυτοκινητοβιομηχανία και σε μικρότερο βαθμό οι βιομηχανικοί αυτοματισμοί. Η πλειονότητα των πελατών είναι πολυεθνικές εταιρείες του εξωτερικού, με βάση χώρες όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητα στην αυτοκινητοβιομηχανία (Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, κλπ). Οι περισσότερες συνεργασίες είναι με τις λεγόμενες T1-suppliers εταιρείες, εκείνες δηλαδή που προμηθεύουν απευθείας την αυτοκινητοβιομηχανία με συστήματα που ενσωματώνονται στο τελικό όχημα. Η μετάβαση σε ηλεκτροκίνητα, αυτόνομα και διασυνδεδεμένα οχήματα θα αποτελέσει το νέο μεγάλο πεδίο εφαρμογής των δυνατοτήτων της Kenotom. Σήμερα η ομάδα της Kenotom αριθμεί πάνω από 150 άτομα όταν λιγότερο από έξι χρόνια πριν, αριθμούσε δύο. Ο συνδυασμός του ταλέντου, της εμπειρίας και της καινοτομίας καθιστούν την ΚΕΝΟΤΟΜ ένα κέντρο υπεροχής για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η Onelity είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής που συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς τηλεπικοινωνιών, χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, IoT και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ή λύσεις πακέτων σε έργα πληροφορικής. Η Onelity ιδρύθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης, με περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στους τομείς της Πληροφορικής. Αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μετατρέψουν το ψηφιακό τους όραμα σε ολοκληρωμένα έργα μέσω των γραφείων μας στη Γερμανία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Με μια μοναδική συνδυαστική προσφορά δημιουργικών, καινοτόμων και τεχνικών υπηρεσιών, η PRODYNA ενισχύει πελάτες σε όλο τον κόσμο στις στρατηγικές εμπειρίας πελατών, ψηφιοποίησης και cloud computing. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και λειτουργούμε εξατομικευμένες εφαρμογές λογισμικού για μεγάλες επιχειρήσεις και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες και μελλοντικά ασφαλείς λύσεις. Η ταχύτητα, η ευελιξία και η κλιμακωσιμότητα είναι οι νέοι παράγοντες της ανάπτυξης λογισμικού και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσέγγισης της PRODYNA. Η PRODYNA είναι μέλος του Cloud Native Computing Foundation (CNCF), είναι πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών Kubernetes (CKSP) και είναι επίσης εταίρος εκπαίδευσης Kubernetes (KTP). Για παραδείγματα αναφορών πελατών και έργων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.prodyna.com.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες παρακολούθησης, ανάλυσης και βελτιστοποίησης του δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, βοηθώντας τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να μετρήσουν την απόδοση του δικτύου και να εξάγουν αξιοποιήσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και οι υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων μας παρέχουν μια ολιστική εικόνα της απόδοσης του δικτύου ραδιοπρόσβασης & δεδομένων PS από τη σκοπιά του συνδρομητή και προσφέρουν έξυπνες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των εφαρμογών και των υπηρεσιών στο δίκτυο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

H Think Silicon Μονοπρόσωπη A.E., μια εταιρεία του Ομίλου Applied Materials, δραστηριοποιείται στη σχεδίαση και υλοποίηση υψηλής απόδοσης 2D & 3D Μονάδων Επεξεργασίας Γραφικών (GPUs) και Ελεγκτών Οθόνης (Display Processors/Controllers) για την αγορά του IoT, των wearables, των οικιακών συσκευών και οθονών βιομηχανικού αυτοματισμού. Επίσης, η εταιρεία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό Machine Learning Accelerators για την αγορά της τεχνητής Νοημοσύνης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Η MYTILINEOS αποτελεί κορυφαία διεθνή βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία με δυναμική παρουσία και στις 5 ηπείρους με δύο επιχειρηματικούς Κλάδους, τον Κλάδο Ενέργειας και τον Κλάδο Μεταλλουργίας. Η MYTILINEOS τοποθετείται στρατηγικά στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής μετάβασης ως κορυφαίο και ολοκληρωμένο «πράσινο» utility, με διεθνή παρουσία, ενώ καθιερώνεται ως σημείο αναφοράς της ανταγωνιστικής «πράσινης» μεταλλουργίας σε ευρωπαϊκό τοπίο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!


Χορηγοί

×

Η Software Competitiveness International Α.Ε. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που ειδικεύεται σε λύσεις Έρευνας & Ανάπτυξης Λογισμικού και Εξατομικευμένες Υπηρεσίες Πληροφορικής με έντονη και δυναμική παρουσία στην διεθνή αγορά και εστιάζει στη προσφορά Υπηρεσιών Λογισμικού για απαιτητικές αγορές όσον αφορά τη ποιότητα όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Ψηφιοποίηση, Τηλεπικοινωνίες κ.α..

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ, με έτος ίδρυσης το 1978 και βασική δραστηριότητα την έκδοση και εμπορία συγγραμμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κατατάσσονται μεταξύ των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων του κλάδου. Οι επιτυχημένες συνεργασίες με Έλληνες συγγραφείς αλλά και κορυφαίους οίκους του εξωτερικού έχουν αποφέρει στην ελληνική επιστημονική κοινότητα βιβλία υψηλού επιπέδου σε όλα τα επιστημονικά πεδία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

ΣΗ ALTHOM ιδρύθηκε το 2010 από τον Αλκιβιάδη Θωμά, έχει παρουσία στην Πάτρα και στο Αμβούργο και απασχολεί μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Η δραστηριότητά της καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα εξειδικευμένων μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού και υπηρεσίες τεχνικής τεκμηρίωσης (manuals) εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και κανονισμούς και όλα τα διεθνή πρότυπα και στάνταρντ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!
×

Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί που εργάζονται στην ABB Ελλάδος καινοτομούν συνεχώς, υποστηρίζοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών που αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση, την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα για τους πελάτες μας στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και τις υποδομές.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!


PreΣΦΗΜΜΥ Χορηγοί

×

Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο με Tsinoudis travel!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα!